Over mij…Femke

Jij wilt hoger scoren in Google en dat wil ik ook!

Ik wil je helpen.

Maar wie ben ik? Over Mij…

Ik ben Femke Vanhoutte, ergens in de veertig, twee dochters, één hond, één man. Leerkracht Nederlands/Engels, ‘taalgek’, spreek er vijf, allergisch voor Spaanse muggen en komkommer. Echt.

The Spotlight Agency richtte ik op omdat er veel vraag kwam vanuit ondernemers om meer zichtbaar te worden op Google. Je hebt een prachtige website gebouwd of laten maken en daar heb je echt veel tijd in gestoken. Je hebt ideeën bedacht en herdacht. Je zocht naar goed beeldmateriaal en leuke teksten om op je site te zetten. Na maanden voorbereiding druk je eindelijk op ‘publiceren’ en daar ga je!

Omdat jij zoveel tijd in je onderneming
investeert, investeer ik in jou!

 Ik ben Femke en ik houd van taal.
Over Mij

“Welkom bij de cursus Vlaams!”

Over Mij: Als Belgische docent geef ik drie dagen Nederlandse les op een Nederlandse school. Ja! Ook ik zie de humor ervan in. “Welkom bij de cursus Vlaams,” is het eerste wat ik zeg als ik het klaslokaal in loop. Een hoop geschokte gezichten kijken me aan alsof ik in brand sta. Ik zeg mijn naam en loop naar het bord. Met zwarte stift schrijf ik mijn naam in grote letters op het witte bord. Ik leg uit wat ik van hen verwacht dit schooljaar en vraag hen wat zij van mij verwachten. Sommige studenten ontwaken uit de shock-modus en stoten elkaar aan waarbij het gefluister toeneemt. Het leven als Belgische leerkracht Nederlands in Nederland is gewoon boeiend.

Ik houd van lesgeven maar niet alleen van dat. Schrijven is mijn passie. Ondernemers helpen groeien door uit te leggen hoe ze zelf hun bedrijf kunnen laten groeien is er ook één. Waarom? Je krijgt er ontzettend veel voor terug.

Omdat ik mijn eigen marketing wilde doen, besloot ik om cursussen te gaan volgen. Eerst seo, dacht ik. Dat is de bron om zichtbaar te worden in Google. Nooit gedacht dat ik dat zo boeiend zou vinden. Volgende cursus werd: content marketing. Ik was geboeid en wilde zoveel mogelijk over het onderwerp weten.

“Hé, ik zag dat jij internet marketing aan het studeren was, zou je mij kunnen helpen met mijn site?” Dat wilde ik wel proberen. Samen met Debbie van the-lift begon ik de dingen die ik geleerd had, toe te passen op haar website. Ik zocht naar keywords, ging titels aanpassen, meta descriptions schrijven, on-page seo toe te passen om haar zo te helpen zichtbaar te worden in Google.

 
 

 

“Femke, kijk! Je kan me vinden in Google!”

 
 

 

 

Ik kreeg kriebels in mijn buik omdat zij zo blij was. Hé, hier kan ik iets mee. Ik studeerde verder. Het werden een hoop cursussen over internet marketing, Instagram, sociale media, Google-analytics enzovoort. Je hebt nu eenmaal van die gekke mensen die graag studeren…Yes, guilty as charged.

Zo begon ik steeds meer mensen te helpen met Search Engine Optimization, seo dus. Ik gaf advies aan Uw Tuin en Dier in Hoogstraten, een groot bedrijf die zowel een winkel uitbaten als een webshop aanbieden en schreef ik teksten voor bedrijven en startende ondernemers zoals Debbie van the-lift, personal training. Voor Expertmedia ,een bedrijf in webdesign en branding in Gent, schreef ik blogs en paste ik de bestaande teksten aan zodat ze compleet seo-vriendelijk waren.

Ondertussen ben ik 100+ tevreden klanten verder en oh boy, ik geniet.  Dit had ik veel eerder moeten doen.

Ken je dat gevoel?

Naast het seo schrijven van webteksten ben ik ook begonnen met een tof programma in de vorm van online opleidingen. Jij als ondernemer kan het nu zelf leren.  Ik geef mijn kennis door.  Leer je graag zelf en kies je je modules? Dat kan! Wil je liever een compleet coachingtraject instappen waarbij ik je alles persoonlijk leer? Kan ook!

Klik –>  Online opleidingen 

Laat mij je helpen groeien als ondernemer.

 
 

 

 

517c30_64e32372a66540c18c892f9106745167mv1.jpg

Ik word ontzettend vrolijk van mensen met een visie waarin ze 100%  geloven. Ik kan genieten van iemand die over zijn passie praat. Mensen die iets voor iemand anders willen en kunnen betekenen, draag ik een warm hart toe. Daarom besefte ik zeer goed dat deze nieuwe weg die ik wil inslaan zo bij mij paste. SEO en internet marketing zijn koud, het zijn algoritmes en trucjes. Ik geloof echt in de magie om die te overgieten met warme teksten zodat de koude trucjes die ik toepas wel werken in combinatie met de passie en de wil om jou als ondernemer te laten groeien.

nl_BENL_BE