The Spotlight Agency

SEO OPLEIDING/CHATGPT VOOR BEDRIJVEN

Seo-opleiding voor bedrijven en kmo’s is een opleiding die medewerkers leert hoe ze zelf seo kunnen toepassen op de website en gecreëerde content van het bedrijf.
Heb je personeel in dienst? 
Zou je graag meer zichtbaar willen zijn in Google? Hoger ranken dus?
Besteed je de seo en sociale media uit? 
Dan ben ik benieuwd naar die factuur op het einde van de maand. 

Stel je voor dat:

  • Je tijd kan winnen
  • Kosten kan besparen

Uitbesteden? Waarom?

Geen dure seo-bureaus meer die allerlei mambojambo doen voor je bedrijf waarbij je niet eens weet wát ze nu eigenlijk doen. De factuur komt op het einde van de maand maar wat heeft dat bureau nu eigenlijk voor jouw bedrijf gedaan? 

Laat één of meerdere medewerkers de seo opleiding voor bedrijven volgen. 

Ze zullen alles zelf leren toepassen! Het is ten slotte geen rocket science.

Met mijn achtergrond als leerkracht kan ik alles in begrijpbare taal uitleggen. Ik kom naar je bedrijf om je medewerkers alles te leren over hoe ze seo kunnen inzetten voor het bedrijf en hoe ze nieuwe content kunnen creëren zodat je website hoger rankt in Google. Onze seo opleiding levert je dus enkel voordelen op. 

We got your back!

Je vraagt je af:

Er kan zoveel online, wat is de beste seo opleiding voor mijn bedrijf?

Mijn medewerker kan al best een woordje schrijven maar hoe optimaliseer ik dat?

Hoe kan ik zichtbaarheid combineren met groei?

Hoe kan ik mijn USP's volledig benutten?

Er zijn al zoveel cursussen en opleidingen.

Waar vind ik een complete seo opleiding op maat gemaakt voor mijn bedrijf?

Seo opleiding & ChatGPT bedrijven

Consultancy over ChatGPT, seo en copywriting kan ook.

Sterk aanbevolen als je...

Duik mee in de modules voor de seo opleiding voor bedrijven

On page seo, off page seo, interne links en externe linkbuilding. Dat leer je in combinatie met tekst.

Je leert over keywords + research en waarom ze zo belangrijk zijn. Short tail en long tail keywords.

Wat moet je weten over de concurrenten van je klanten en hoe herwerk je keywords daarna.

Hoe vaak moet je keywords implementeren + waar moeten ze staan. Keyword density leer je ook.

Keywords, hashtags, wat moet je posten, wanneer moet je posten + waar zet je keywords. 

LinkedIn, Facebook en Instagram zakelijke pagina’s + profiel professioneel zetten + technische tools om sociale media te automatiseren.

Wat zijn meta descriptions en waarom zijn ze zo belangrijk om op die pagina 1 van Google te geraken!

Wat zijn Alt Tags, waarom zijn ze belangrijk + Hoe pas je ze toe.

Hoe schrijf je een landingspagina? Welke informatie moet waar komen te staan? Is er andere tekst nodig voor een Salespagina? Leer goede Landingspagina’s en Salespagina’s schrijven en maken op maat van jouw bedrijf.

Hoe doe je een Website Audit? Welke software heb je daarvoor nodig? Leer ook hoe je de informatie interpreteert en vastlegt in een rapportage.

Zo kom je te weten waar je bedrijf staat wat betreft zoekmachines en zoekresultaten.

Google Mijn Bedrijf

Google Search Console

Welk belang hebben ze voor jouw business + hoe interpreteer je de informatie.

Hoe schrijf je bijvoorbeeld een blog die rankt in Google? Welke woorden zet je waar en waarom? Hoe schrijf je een artikel voor LinkedIn of sociale media?

Hoe zet je LinkedIn in voor je bedrijf. Hoe ziet jouw persoonlijke pagina eruit en je zakelijke. Ga aan de slag om alles te professionaliseren.

ChatGPT, leer het inzetten voor veel meer efficiëntie binnen je bedrijf. Tijdsbesparing dus! Wat kan je leren:

  • content creatie
  • sociale media
  • e-mailmarketing
  • blogs
  • brainstormen
  • ….

Femke Vanhoutte at your service

seo opleiding voor bedrijven

Wie ben ik? Nog belangrijker, waarom zou je mijn opleiding volgen?

Jarenlang gaf ik Nederlands en Engels aan toffe pubers. Het waren echt leuke jaren en sporadisch gebeurt het nog dat ik gevraagd wordt om een aantal weken les te geven. Ik geef graag opleidingen want daar haal ik voldoening uit.

Als tekstschrijver en copywriter schrijf ik al enige tijd voor ondernemers en kmo’s.  Schrijven? Check! Omdat ik echt online wilde ondernemen en mijn eigen bedrijf online zichtbaar wilde maken, volgde ik een hoop cursussen en opleidingen over seo. Yes! Dit vind ik leuk.  Zeker als ik die kennis in een seo opleiding voor bedrijven van doorgeven!

Search Engine Optimization toepassen in tekst heeft zoveel voordelen.  Een seo opleiding volgen levert nog veel meer voordelen op. Het werd een soort van challenge om de zachte kant van storytelling te combineren met de koude kant van seo.  Ik denk dat het me gelukt is om beide te verenigen.  Daarom geef ik deze seo opleidingen voor bedrijven en kan ik daarmee mijn expertise delen! 

Jouw business In The Spotlight

Offerte aanvragen seo opleiding en/of consultancy

nl_BENL_BE