SEO OPLEIDING

Wat is een seo opleiding ?

Een seo opleiding is een cursus of training die gericht is op het verbeteren van de online zichtbaarheid van een website door middel van zoekmachineoptimalisatie (seo).

De opleiding kan zich richten op verschillende aspecten van seo, zoals het onderzoeken van zoekwoorden of keywords, het optimaliseren van de website-inhoud en het verbeteren van de technische aspecten van de website. Vergeet ook zeker linkbuilding niet!

Het doel van een seo opleiding is om de deelnemers te leren hoe ze hun website kunnen optimaliseren om ervoor te zorgen dat deze beter rankt in de zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Dit kan helpen om meer bezoekers naar de website te trekken en kan bijdragen aan een grotere omzet voor je bedrijf.  Wij geven seo & copy opleidingen waarbij je leert hoe je seo inzet voor tekst.  Daarnaast leren we je ook hoe je bepaalde technische seo kan toepassen zoals alt tags & meta descriptions.

Wij bieden een seo opleiding aan op vlak van content en copywriting. Waarom? Omdat veel bedrijven en marketeers het moeilijk vinden om correcte en vloeiende teksten te schrijven voor hun website en sociale media. Copy die rankt in Google want als een tekst keywords bevat, zal Google de tekst ook beter ranken. Waarom? Zoekmachines kunnen de keywords ‘lezen’ en zo beoordelen of je content waardevol genoeg is voor een websitebezoeker bijvoorbeeld. Als de teksten vlot en authentiek zijn geschreven met keywords + aan de achterkant van de website de zoekresultaten netjes afgestemd zijn op de tekst = win-win.

Er zijn verschillende manieren om een seo-opleiding bij ons te volgen:

Voor ondernemers:

 1. Done with you: 1-op-1 opleiding offline of online, duurtijd= 8 weken compleet op maat van je onderneming.
 2. Done by you: online opleiding waarbij je studeert wanneer en waar je wilt, duurtijd: modules staan een jaar open + mogelijkheid vragen stellen.

 

Voor kmo’s:

 1. We komen naar je toe om de opleiding seo & copy te geven aan 1 of 2 van je medewerkers. Uiteraard kan je deze opleiding ook zelf volgen. De seo opleiding wordt 100% op maat van je bedrijf gegeven. Duurtijd: 4 dagdelen verdeeld over 4 weken waarbij geen extra studietijd nodig is.

Wat zijn nu de voordelen van een seo & copy opleiding?

Seo & copy opleiding voordelen:

 1. Verbeterde online zichtbaarheid: Door te leren hoe je je website kunt optimaliseren voor zoekmachines, kun je ervoor zorgen dat je website beter rankt in de zoekresultaten. Dit kan leiden tot meer bezoekers op je website en een grotere omzet voor je bedrijf of onderneming.
 2. Kennis over seo: Door een seo-opleiding te volgen, leer je de ins en outs van zoekmachineoptimalisatie. Dit kan je helpen om beter te begrijpen hoe zoekmachines zoals Google werken en hoe je je website kunt optimaliseren om beter te ranken in Google.
 3. Jobs!: Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar medewerkers met kennis van seo. Door een seo-opleiding te volgen, vergroot je je kansen op werk in deze sector.
 4. Verbeterde marketingstrategieën: Door te leren hoe je je website kunt optimaliseren voor zoekmachines, kun je ook beter begrijpen hoe je je marketingstrategieën zowel online als offline kunt aanpassen om beter te presteren in de zoekresultaten. Dit kan leiden tot een grotere ROI op je marketinginspanningen. Als je gespecialiseerd bent in online marketing is onze seo-opleiding uitermate geschikt voor jouw medewerkers!
 5. Blijvende vaardigheden: Zoekmachineoptimalisatie is een continu proces en er komen regelmatig nieuwe ontwikkelingen en technieken. Door een seo-opleiding te volgen, blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan je je kennis blijven updaten! 

Wie volgt er een seo-opleiding?

 • Online marketeers: Als je werkt in de online marketing, kan het nuttig zijn om een seo-opleiding te volgen om je vaardigheden te verbeteren en ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

 

 • Bedrijfs- of marketingmanagers: Als je verantwoordelijk bent voor het online succes van een bedrijf, kan een seo-opleiding je helpen om de online zichtbaarheid van het bedrijf te verbeteren en de ROI van je inspanningen te verbeteren.
 • Website-eigenaren: Als je een eigen website hebt, kan een seo-opleiding je helpen om ervoor te zorgen dat je website beter rankt in de zoekresultaten en meer bezoekers trekt.

 

 • Ondernemers: Als je een eigen bedrijf hebt, kan een seo-opleiding je helpen om je online aanwezigheid te versterken en om meer bezoekers naar je website te trekken om zo je omzet te vergroten. 
 • Studenten: Als je geïnteresseerd bent in online marketing of zoekmachineoptimalisatie, kan een seo-opleiding een goede manier zijn om je kansen op werk te vergroten!

 

 • Medewerkers van marketing- of reclamebureaus: Als je werkt voor een marketing- of PR-bureau, kan een seo-opleiding je helpen om beter te begrijpen hoe je klanten kunt helpen om hun online zichtbaarheid te verbeteren.

Wat leer je in onze seo & copy opleiding?

Een seo opleiding kan dus heel waardevol zijn voor je bedrijf. 

Wat je zelf leert als bedrijf, hoef je niet uit te besteden.  Stel dat je de seo & copy toch wilt uitbesteden later kan je veel gerichter op zoek gaan naar de juiste persoon for the job juist omdat je weet wat het inhoudt. 

Zet jezelf In The Spotlight! 

nl_BENL_BE