The Spotlight Agency

Opleiding Seo & Copywriting

Opleiding seo & copywriting

Wat als:

Je zelf kan leren hoe on page seo werkt?

Seo kan toepassen voor jouw bedrijf?

Hoger scoort in Google?

Teksten leert schrijven die zoekmachines kunnen lezen?

Technische tools leert inzetten voor tijdwinst?

Sociale media leert inzetten, plannen en automatiseren?

Meer betalende klanten krijgt via je website en Google?

Online zichtbaarheid voor je bedrijf creëert?

Je in een korte tijd alles leert en daarna 100% zelf aan de slag kan?

We got your back!

Je vraagt je af:

Er kan zoveel online, wat is de beste SEO strategie voor mijn bedrijf?

Mijn medewerker kan al best een woordje schrijven maar hoe optimaliseer ik dat?

Hoe kan ik online groeien met mijn bedrijf?

Hoe val ik dan op tussen al die andere ondernemers online?

Er zijn al zoveel cursussen en opleidingen.

Waar vind ik een complete opleiding, aangepast aan mijn bedrijf??

De opleiding seo & copywriting is voor jou als je...

Een enthousiaste ondernemer bent die graag on page seo & copywriting zelf wil leren. 

sociale media wil automatiseren.

Technische tools wilt leren inzetten voor winst in tijd en centen.

Je grote tijdwinst wil boeken doordat je de kennis zelf hebt.  

Je geld wilt besparen door het niet allemaal te moeten uitbesteden.

Deze opleiding zal jouw business een flinke boost geven.  Waarom?  Omdat je zo je business online zichtbaar maakt, je ambitieuze copy kan schrijven en dus meer betalende klanten zal aantrekken.Sterk aanbevolen als je...

Duik mee in de modules...

On page seo, off page seo, interne links en externe linkbuilding. Dat leer je in combinatie met tekst.

Je leert over keywords + research en waarom ze zo belangrijk zijn. Short tail en long tail keywords.

Wat moet je weten over de concurrenten van je klanten en hoe herwerk je keywords daarna.

Hoe vaak moet je keywords implementeren + waar moeten ze staan. Keyword density leer je ook.

Keywords, hashtags, wat moet je posten, wanneer moet je posten + waar zet je keywords. 

LinkedIn, Facebook en Instagram zakelijke pagina’s + profiel professioneel zetten + technische tools om sociale media te automatiseren.

Je leert wat meta descriptions zijn en je leert ze schrijven voor cms-systemen + Rank Math voor WP als je met WordPress werkt.

Wat zijn Alt Tags, waarom zijn ze belangrijk + Hoe pas je ze toe.

Inhoud accordeon
Inhoud accordeon
Inhoud accordeon
Inhoud accordeon
Inhoud accordeon
Inhoud accordeon

Femke Vanhoutte at your service

Wie ben ik? Nog belangrijker, waarom zou je mijn opleiding volgen?

Als docent Nederlands-Engels geef ik al jaren les aan toffe pubers in Nederland. Ja, het is ook hilarisch als ik de klas binnenstap en zeg: “Welkom bij de cursus Vlaams!” De geschokte gezichten zijn geld waard.  Op het einde van het schooljaar lopen mijn studenten allemaal de klas uit met : “Ça va?” dus het Vlaams is daar ingeburgerd. 😉 

Ik kan dus iets uitleggen en leerstof vertalen naar Jip en Janneke-taal.  YAY!

Als tekstschrijver en copywriter schrijf ik al enige tijd voor ondernemers en kmo’s.  Schrijven? Check! Omdat ik echt online wilde ondernemen en mijn eigen bedrijf online zichtbaar wilde maken, volgde ik een hoop cursussen en opleidingen over seo. Yes! Dit vind ik leuk. 

Search Engine Optimization toepassen in tekst heeft zoveel voordelen.  Het werd een soort van challenge om de zachte kant van storytelling te combineren met de koude kant van seo.  Ik denk dat het me gelukt is om beide te verenigen.  Daarom geef ik deze opleidingen en daarom wil zo graag mijn expertise delen! Met jullie 💜

Femke Vanhoutte van The Spotlight Agency