Premium Facebookgroep

Welkom bij de exclusieve, Premium Facebookgroep van The Spotlight Agency!

Een plek waar we nét dat stapje verder gaan om samen jouw aanwezigheid op Google niet gewoon te versterken, maar te domineren. Sta je te popelen om niet enkel op de eerste pagina van Google te verschijnen, maar ook om daar te blijven staan?

Hier, binnen onze Premium gemeenschap, verduidelijken we de sluier rond:

  • Geavanceerde SEO-technieken 🕵️‍♂️
  • Creatieve copywriting tips 📝
  • Exclusieve SEO-opleidingen 🎓
  • Gerichte ondersteuning voor zelfstandige ondernemers & kmo’s 🚀
  •  

Waarom De Spotlight Agency jouw gids is in deze SEO-reis:

  • Expertise: Jarenlange ervaring en diepgaande kennis in SEO en copywriting.
  • Community: Een levendige groep gelijkgestemde ondernemers die, net zoals jij, willen schitteren in de Google-spotlights.
  • Exclusieve Toegang: Periodieke live sessies, Q&A’s met experts, en realtime inzichten in veranderende SEO-praktijken.
  • Support: Een veilige ruimte om vragen te stellen, feedback te krijgen en successen (groot of klein) te vieren!

What’s in it for you? 

Exclusieve Toegang tot Experts:

Krijg directe toegang tot de SEO- en copywriting geheimen van de experts bij The Spotlight Agency, en stel al jouw brandende vragen tijdens live Q&A-sessies!

Netwerken en Samenwerken:

Ontmoet gelijkgestemde ondernemers en kmo’s, deel inzichten, en werk samen aan projecten, allemaal binnen onze ondersteunende en samenwerkingsgerichte community.

Up-to-Date Kennis:

Altijd in de loop met de nieuwste SEO-strategieën en Google updates, waardoor jouw bedrijf altijd een stap voor blijft op de concurrentie en zichtbaar blijft in zoekmachines!

Babbeltjes over Femke

ABC Clinic
5/5

Femke geeft een hele fijne SEO training. Ik had weinig weet van SEO en heb echt het idee dat ik goed uit de voeten kan na het volgen van de trainingen. Ze legt alles duidelijk en in begrijpbare taal uit. Daarnaast doet ze het ook nog eens met veel enthousiasme en staat ze klaar voor al je vragen.

Sofie De Backer
Interieurarchitecten
5/5

De seo-cursus die we bij Femke volgden, was top! Femke is super in haar vak. we zijn nu druk in de weer met de implementatie ervan in de praktijk…nogmaals super bedankt Femke!

 

Lois De Souter
TV-PLUS
5/5

Wat een avontuur. Vol enthousiasme en interesse zijn we bij TV PLUS begonnen aan de opleiding SEO en Copywriting van The Spotlight Agency. Elke week gingen we aan de slag met een nieuw thema, hands-on tools en handige tricks die meteen in praktijk werden omgezet. De voorbije weken is ons team volop aan de slag gegaan met de opgedane kennis van de opleiding en we zien nu al positieve impact op onze online media. Femke is een en al enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Een echte aanrader voor iedereen die SEO onder de knie wil krijgen!

Kom gezellig in onze exclusieve Premium Facebookgroep!

Wie is Femke Vanhoutte?

Twee dochters, één hond, één man.

Feiten: vrouw, achtergrond in het onderwijs, talengek, spreek-er-5, wijn, wijnen, humor en positiviteit. Allergisch voor Spaanse muggen en komkommer. Echt.

Andere feiten: Omdat ik al jaren tekstschrijver ben voor verschillende grote en kleine ondernemingen en dat combineer met seo (search engine optimization), zorg ik ervoor dat websites goed ranken in Google. Hoe?
Ik schrijf alles voor jouw website of ik coach je om het zelf te doen. Ondernemers huren mij in voor hun online groei.

Naast het schrijven van copy geven we ook online trainingen om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Ons team bestaat uit toffe freelancers die klaarstaan voor jou! Vragen over Canva? We got you.

Vragen over seo? Yes!

Vragen over LinkedIn? Check!

Het Spotlight-team bestaande uit: Naomi, Femke en Jana, samen zetten we ons in voor jou!

Jana

Naomi

Femke

FAQ

Onze Premium Facebookgroep biedt je net dat beetje extra! Van regelmatige ‘how-to’ video’s die je door SEO-uitdagingen leiden, interactieve Q&A sessies, tot toegang tot exclusieve downloadables (soms met een leuke korting of zelfs gratis!). Daarnaast krijg je eigenlijk persoonlijke coaching in de groep door jouw specifieke vragen en uitdagingen met ons en de gemeenschap te delen. Een ware schatkamer voor elke ondernemer die zijn online zichtbaarheid serieus neemt.

Ja, het opzeggen van je lidmaatschap is bij ons geen ingewikkelde zaak. Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar, wat betekent dat je altijd aan het einde van elke betaalperiode je lidmaatschap kan stopzetten. Geen kleine lettertjes of verborgen regels – vrijheid en flexibiliteit staan voorop!

Jouw betrokkenheid maakt onze gemeenschap rijker! Er zijn verschillende manieren om actief deel te nemen: stel je prangende vragen, deel je eigen kennis en ervaringen om anderen te helpen, en neem deel aan onze live Q&A sessies waar jouw inbreng van onschatbare waarde is. Samen maken we de ervaring in deze groep onvergetelijk en buitengewoon leerzaam

Direct na jouw inschrijving en betaling ontvang je een e-mail met daarin de link naar onze exclusieve groep. Ook op de bedanktpagina na de betaling verschijnt direct de link. Vergeet bij de aanmeldingsvragen voor de groep niet het e-mailadres te gebruiken waarmee je je hebt aangemeld, zodat we snel kunnen verifiëren en je toegang kunnen verlenen. Een vlotte start, zodat je meteen kunt beginnen met leren en netwerken!

Voor slechts €20 per maand word je lid van onze bruisende Premium Facebookgroep. Dit bedrag is maandelijks opzegbaar via je account op onze website [thespotlightagency.be/my-account/]. We hebben geen opstart- of verborgen kosten, en jouw investering staat garant voor een vat vol kennis, netwerkmogelijkheden en ondersteuning op maat.

Op dit moment bieden we geen proefperiode aan voor de Premium Facebookgroep, simpelweg omdat we flexibiliteit bieden met ons maandelijkse opzegbeleid. Je kunt je abonnement na elke maand stopzetten, waardoor je in principe zelf je ‘proefperiode’ kunt bepalen en de groep kunt verkennen zonder langdurige verplichtingen.

Kom gezellig in onze exclusieve Premium Facebookgroep!

Nog meer babbeltjes

Jeroen Verlooy
RTV
5/5

Een boeiende opleiding over SEO. Hands-on. Met de tips en tricks van Femke van The Spotlight Agency kan je onmiddellijk aan de slag. Femke luistert naar de punten die je wil aanpakken en geeft je doelgerichte aanwijzingen. Ze is zelf zo gedreven dat het aanstekelijk werkt en je direct je teksten en website begint te verfijnen en te verbeteren. Fijne training! Bedankt Femke.

 

Bianca Mijts
5/5

Wat een leerzaam feestje was de cursus van Femke. Heel duidelijk, to the point en met een vleugje humor. Mocht je op zoek zijn naar een opleiding of training seo, copywriting daar raad ik iedereen een Femke aan.

 

Kom gezellig in onze exclusieve Premium Facebookgroep!

nl_BENL_BE